Ροντέο στο Πανθηραϊκός - Εργοτέλης! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ξέφυγαν τα πράγματα στο Πανθηραϊκός - Εργοτέλης (2-2), ματς για την Γ' Εθνική κατηγορία με την... εμπλοκή και του ρέφερι της αναμέτρησης.
Στο 58' του ματς ο κίπερ του Πανθηραϊκού, Πουρής, πήγε να ηρεμήσει τον Μισέλ που από τα νεύρα του επιτέθηκε στον Μωραϊτη. Ο ρέφερι Περράκης φαίνεται πως επιχείρησε να χωρίσει τους παίκτες ωστόσο από την κίνησή του πάνω στον Πουρή ο πορτιέρε της ομάδας της Σαντορίνης βρέθηκε στο έδαφος. Στην συνέχεια πάντως ο εν λόγω διαιτητής απέβαλλε τον Πουρή, που ήταν έξαλλος και θεώρησε πως ο... άρχοντας του αγώνα τον χτύπησε. Ο Πουρής ανέφερε στο Facebook του για το θέμα αυτό: «Πραγματικά λυπάμαι παρα πολύ για το παιχνίδι... Κύριοι σας παρακαλώ, μην κλέβετε τον ιδρώτα μας, μην κλέβετε τους κόπους μας...
Αφήστε μας να χαρούμε αυτό που απο μικρά παιδιά κάνουμε αφήνοντας τις οικογένειές μας πίσω. Έχω πάνω απο 400 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και έχω αγωνιστεί σε πολλές, άλλες μικρές και άλλες μεγαλύτερες ομάδες (σ.σ. βάση ιστορίας), έχω αδικηθεί και έχω ευνοηθεί σε αγώνες αλλά το σημερινό με ξεπερνά... Κύριοι αφήστε τους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν και να είναι αυτοί που θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Μόνο θλίψη και μεγάλη στεναχώρια για τους συμπαίκτες μου. Θελω να τους ευχαριστήσω και να τους ζητήσω συγνώμη απο καρδιάς έστω και αν ήταν άδικη η κόκκινη που έφαγα. Μάγκες συνεχίστε να παλεύετε για αυτό που έχετε στο μυαλό σας: ότι ειναι το ποδόσφαιρο αυτό που κάνετε απο μικρά παιδιά... Δεν ξέρω τι άλλο να πω... Λυπάμαι!!!». Δείτε στην Gallery το βίντεο από το Sportcyclades.