ΟΦΗ - Πανελευσινιακός 2-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Με ένα γκολ στην αρχή κι ένα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ κέρδισε εύκολα 2-0 τον Πανελευσινιακό κι έκανε... σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα! Χαντί και Μίκιτς τα γκολ των Κρητικών.

Η μέρα άνηκε στον ΟΦΗ από το πρωί... Black Friday βλέπετε σήμερα, αν του κολλήσεις και ένα... white, βγήκαν τα χρώματα των Κρητικών! Έτσι λοιπόν, χωρίς... εκπτώσεις, ο ΟΦΗ επικράτησε 2-0 του Πανελευσινιακού και πήρε την πρώτη του νίκη στη Football League!

Τα πράγματα τα έκαναν εύκολα οι Κρητικοί, με ένα γκολ στις αρχές του αγώνα και στο τέλος του πρώτου μέρους. Αρχικά, ο Χαντί στο 10' άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μιλοσάβλιεφ από τον Τσούπρο. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλο το πρώτο μέρος και τελικά... κλείδωσαν το παιχνίδι από το 41'. Τότε, ο Μίκιτς μετά από προσπάθεια του Μιλοσάβλιεφ με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα, χωρίς να τα καταφέρει. Έτσι, ο Πανελευσινιακός μπορεί να νιώθει και τυχερός που γυρνάει από την Κρήτη με το σκορ στο 2-0 και όχι σε μεγαλύτερο νούμερο...

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Μίκιτς, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Αντουκόρ, Μπουρσέλης (84'), Χαντί, Μιλοσάβλιεβ (79' Κιάσσος), Ράντι, Όγκμποε (76' λ. τρ. Μάνος).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμες, Τσίγκρος, Τσούπρος, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Γραικός (60' Κορομηλάς), Κασνέτση, Ιορδανίδης (46' Δημόπουλος), Κωστόπουλος (46' Ρόκας).