«Πληγή» οι «Ζωσιμάδες» για τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Γιώργος Ντυμένος
Ο ΠΑΣ, κυρίως λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, στο 2016 έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας παρά εντός
Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν είναι ο ΠΑΣ, αλλά μετά το 0-0 με τον Λεβαδειακό ενδέχεται να εξετάσουν στα Γιάννινα το ενδεχόμενο να.. δώσουν όλα τα παιχνίδια τους εκτός έδρας. Οχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, καθώς πλέον οι αντίπαλες ομάδες τους... ξέρουν και τους... περιμένουν στους «Ζωσιμάδες», δίνοντάς τους χώρο. Αλλά και με αφορμή την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου τους. Η οποία είναι πολύ κακή.
Αυτό είναι ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει τον «Αγιαξ της Ηπείρου», ο οποίος κάνει ότι μπορεί για να το λύσει. Το γήπεδο ανήκει στην ΓΓΑ και η ΠΑΕ καταβάλει εκεί μίσθωμα. Για να κάνει έργα θα πρέπει να της παραχωρηθεί, κάτι που δεν γίνεται καθώς κατά καιρούς παραχωρείται και σε τοπικές ομάδες. Ετσι υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Παράλληλα το κόστος των έργων που δείχνει διατεθειμένη η ομάδα να καταβάλει, δεν συμψηφίζεται με το μίσθωμα, αλλά ζητείται από τον ΠΑΣ ως έξτρα ποσό. Δηλαδή και να πληρώσει τα έργα και να μην έχει την αποκλειστική χρήση και να συνεχίσει να πληρώνει «ενοίκιο». Πάντως το «κακό» τώρα έχει γίνει. Λόγω χειμώνα και να βρεθεί λύση είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξει ο χλοοτάπητας και πολύ δύσκολο έστω να γίνουν διορθώσεις στα αποστραγγιστικά, που παραμένουν ως έχουν για περίπου τρία χρόνια. Δεν είναι τυχαίο το εξής. Μέσα στο 2016 ο ΠΑΣ έχει δώσει 12 ματς εντός έδρας στην Σούπερ Λιγκ και ισάριθμα εκτός. Μακρυά από τα Γιάννινα έχει «μαζέψει» περισσότερους βαθμούς.
ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟ 2016: 5 ν.,3 ισ., 4 ητ. ΒΑΘΜΟΙ: 18
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟ 2016: 6 ν. 3 ισ., 4 ητ. ΒΑΘΜΟΙ: 21