Εύκολα την Σπάρτη ο Αστέρας

Νίκος Μαρούδας
Ο Αστέρας Τρίπολης δεν δυσκολεύτηκε και επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Σπάρτης με 2-0.

Χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά λεπτά στο πρωτάθλημα, έδωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στον Αστέρας Τρίπολης. Η κίνηση αυτή τον δικαίωσε, αν δούμε το τελικό 2-0 και τους ποδοσφαιριστές που έφεραν αυτή την φιλική νίκη.

Ο Τσάβες στο 22' άνοιξε το σκορ, όταν μετά από προσπάθεια τους Ιγκλέσιας πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ. Το 2-0 έγινε στο 34', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στανισάβλιεβιτς. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να προχωρούν σε πολλές αλλαγές, με αποτέλεσμα το σκορ να μην αλλάξει μέχρι το τέλος.

Αστέρας Τρίπολης: Kosicky, Κώτσιρας, Ευαγγέλου, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Iglesias, Τσιλιανίδης, Pochi Chaves, Stanisavjevic, Ιωαννίδης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Αθανασιάδης, Κυριακόπουλος, Dudu, Μακροστέργιος, Hamdani, Igor, Τσουκαλάς, Mazza, Nico Fernandez, Καλτσάς, Συρεγγέλας

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Παπαχρήστος, Καρτσαμπάς, Γιαννίτσης , Κατσίκης, Οικονομόπουλος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Ηλιόπουλος, Μπουντόπουλος, Αναστασάκος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κραβαρίτης, Χάδιαρης, Κορνέζος, Μπουτσικάρης, Παναγιώτου, Ασπιώτης, Ρασσιάς, Γκαλίτσιος.