Επέστρεψαν οι διεθνείς

Γιώργος Τσακίρης
Πλην του Γιόχανσον, ο οποίος θα παίξει και στο φιλικό της Σουηδίας, οι υπόλοιποι διεθνείς επέστρεψαν στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Η δεύτερη εβδομάδα δυνατής δουλειάς από τον Ζοσέ Μοράις μπορεί να ξεκινήσει πλέον, με την επιστροφή και των διεθνών. Αν εξαιρέσουμε τον Γιόχανσον, ο οποίος αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και στο φιλικό ματς της εθνικής Σουηδίας, οι Μάνταλος, Μπακασέτας και Γαλανόπουλος επέστρεψαν στα Σπάτα και τίθενται στη διάθεση του Μοράις.

Για την ακρίβεια, ο Μπακασέτας δεν είναι ακόμη στο 100%, όπως έδειξε και το γεγονός ότι δεν έπαιξε στο Ελλάδα-Βοσνία, συνεχίζοντας το ατομικό πρόγραμμα και μάλιστα με προσοχή μέχρι να απαλλαγεί εντελώς από τις ενοχλήσεις και από Τρίτη θα ξέρουν καλύτερα στην ΑΕΚ σε τι σημείο βρίσκεται η αποθεραπεία του.

Από εκεί και πέρα, από Τρίτη αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Πέκχαρτ, ο οποίος την Δευτέρα ακολούθησε προληπτικά πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Λέσκοτ συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας και οι Τσιγκρίνσκι-Χριστοδουλόπουλος, με τα μυικά προβλήματα, άρχισαν θεραπεία.