Μποτία: «Ενωμένοι και σίγουροι»

Δημήτρης Τομαράς
Ο Αλμπέρτο Μποτία τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι σίγουροι και ενωμένοι για τη συνέχεια...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για τη τρίτη νίκη στο τρίτο ντέρμπι και για την κριτική που είχε γίνει στην ομάδα: «Είμαι ιανοποιημένος για τη σημερινή νίκη αλλά και γενικότερα για το πώς μας έχουν έρθει αυτά τα παιχνίδια(τα ντέρμπι). Πιστεύω στην ομάδα μας. Είμαστε ενωμένοι και σίγουροι. Δεν μας ενοχλεί η κριτική, μόνο καλό μας κάνει».

Για τον καθοριστικό ρόλο που είχε στην έκβαση του παιχνιδιού με το τάκλιν στον Λέτο και τη κεφαλιά για το 1-0: «Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Ακόμα κι αν σου πει κάποιος ότι θα έρθουν έτσι τα πράγματα, είναι δύσκολο να το πιστέψεις. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, είναι απρόβλεπτο».

Για το πώς αισθάνεται: «Είχαμε κατοχή της μπάλας, νικήσαμε ένα ντέρμπι. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και έτσι θα συνεχίσουμε».

Για το ότι παίζουν πολύ καλύτερα εντός έδρας: «Είναι φυσιολογικό γιατί παίξαμε δύσκολα παιχνίδια, σε δύσκολες έδρες. Οι αντίπαλοί μας έχασαν σε εκείνες τις έδρες. Αυτό δείχνει ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο».

Για το χειροκρότημα που εισέπραξε: «Όταν κάνω καλά τη δουλειά μου, ο κόσμος με ανταμοίβει. Είναι πολύ όμορφο αυτό. Ο δρόμος είναι μακρύς και θέλω να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για το αν «τελείωσε» το πρωτάθλημα: «Όχι, δεν είναι έτσι, είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς και να κοιτάμε την ομάδα μας».

Για τις αψιμαχίες του με τον Λέτο: «Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο γήπεδο, λόγω της έντασης αλλά μένουν στο γήπεδο. Έξω δεν συμβαίνουν ποτέ».