Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του ΠΑΟΚ (pics)

Gazzetta team
Παρουσία του υπουργού οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Ιβάν Σαββίδη πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «90 χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το μέλλον».

Η ταινία-ντοκιμαντέρ, «90 χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το μέλλον», τελευταία δουλειά του σκηνοθέτη Νίκου Τριανταφυλλίδη, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούνιο, συμμετέχει στα πλαίσια του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η προβολή της έγινε σε αίθουσα του κινηματογράφου «Ολύμπιον», εκεί όπου το παρόν έδωσαν ο υπουργός οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, που λαμβάνει μέρος στο ντοκιμαντέρ, ενώ το καλωσόρισμα στους θεατές έγινε από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος επίσης είναι από τα πρόσωπα, που μιλούν στο 94 λεπτών ντοκιμαντέρ.

Παρουσία πολλών επώνυμων, ήταν εκεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας, o Ζήσης Βρύζας, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, η Μαρία Γκοντσάροβα, η Βούλα Πατουλίδου, βετεράνοι του ΠΑΟΚ, η προβολή ολοκληρώθηκε με δύο τρομπετίστες να δίνουν το δικό τους «χρώμα» στην εκδήλωση, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στο «Μακεδονία Παλλάς».