Επιστρέφουν Επστάιν, Ζορμπάς στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Έτοιμη για την αναμέτρηση με την Ξάνθη η Κέρκυρα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να επαναφέρει στην εντεκάδα τους Επστάιν και Ζορμπά. Πιθανότητες επιστροφής και για Βενέτη, Γκομές.

Η προετοιμασία της Κέρκυρας για την Ξάνθη ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Οι «Φαίακες», θέλουν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τα Πηγάδια και για τον λόγο αυτό, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Κουτζαβασίλης. Στην άμυνα αναμένεται να παραμείνει ο Σιόντης, με τον Βενέτη να διεκδικεί την θέση του Ιωάννου. Στα δεξιά, ο Γκομές που επέστρεψε έχει πιθανότητες να πάρει την θέση του Σπίνουλα, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Ζαραδούκας. Αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Νίκιτς με τον Ανδρεόπουλο, δεκάρι ο Ζορμπάς, στα αριστερά ο Κόντος και δεξιά ο Επστάιν. Στην κορυφή της επίθεσης παραμένει ο Τουράμ.

Δεν θα πρέπει όμως να αποκλείουμε και την επιλογή του Σιόντη στα χαφ. Σε αυτή την περίπτωση, ο Ανδρεόπουλος θα μείνει στον πάγκο και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται πιθανότατα από τους Ιωάννου, Βενέτη. Το σενάριο αυτό ωστόσο φαίνεται να συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες...

Αναλυτικά η αποστολή: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Αντιλέχου, Ναζίμ, Ντιόγκο, Ντουαλά, Γκόμες, Νίκιτς, Τουράμ, Ανδρεόπουλος, Αρναρέλλης, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Γεωργίου, Γρομητσάρης, Ζαραδούκας, Ιωάννου, Κόντος, Παμλίδης, Σπίνουλας, Σιόντης, Ζορμπάς, Επστάιν και Χιντζίδης.