ΓεροΓιοβάισα: Δανία και γκολ στο Μεξικό!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Δανία και γκολ στο Μεξικό!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα έπιασε τα πάντα το Σάββατο, όμως την Κυριακή... κατέρρευσε! Ξέρει όμως να σηκώνεται και να δίνει μάχες!

Πως τα φέρνει το Μουντιάλ σύντροφοι. Ηταν Σάββατο του… ονείρου, με Μέσι, Αργεντινή, Πολωνία και Λεβαντόφσκι, κερνούσα, και φώναζα σε όλη τη Ντόχα «Ετσι… νικάει ο γεροΓιοβάισα».

Όμως, η Κυριακή του… τρόμου με προσγείωσε, χαστούκι η Ισπανία, σφαλιάρα η Ιαπωνία, καρατιά ο Τακούμα Ασάνο και… τάβλα ο γεροΓιοβάισα. Συνήλθα, σηκώθηκα και ετοιμάζομαι για νέες μάχες. Το Σάββατο, ο τίτλος του κειμένου ήταν «Είμαστε όλοι… Μέσι», ναι, ο «κοντός» είναι τρελαμένος, αλλά δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση με τη… θετική μου ενέργεια. Θα πάω με τη Δανία και το διπλό στο 1.49. Σκληροτράχηλη ομάδα η Αυστραλία, αλλά μην τρελαθούμε, δεν είναι ομάδα για νοκ άουτ. Δε γίνεται να μείνει εκτός η Δανία και να περάσει η Αυστραλία, μην τρελαθούμε. Αλλωστε και στο Euro η ομάδα του Χιούλμαντ μετά την 3η αγωνιστική πήρε μπρος. Μάλλον της αρέσει η πίεση. Θα πάω την πρόβλεψη ένα βήμα παραπέρα και θα δώσω Νίκη της Δανίας με μηδέν παθητικό στο 2.20.

Τα είπα για τους Σαουδάραβες, δεν είναι ομάδα για να κάνει τη διαφορά, αλλά δεν είναι και ο σάκος του μποξ όπως έλεγαν κάποιοι. Οι Μεξικάνοι δεν έπεισαν, ελάχιστα δημιουργικοί, χωρίς τον παίκτη που θα βάλει εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, δεν έχει άλλα περιθώρια, θα βγει μπροστά και θα απειλήσει, θα κάνει φάσεις, αλλά κινδυνεύει να δεχθεί κιόλας. Θα αποφύγω το σημείο και θα στηρίξω το Goal/Goal στο 1.82. Τα λέμε σύντροφοι, ελπίζοντας πως ο Μέσι θα είναι στα νοκ άουτ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα