The List: 6 «οσκαρικές» παρουσιάσεις ποδοσφαιριστών

Newsroom
Τι κοινό έχουν οι Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, Ουσμάν Ντεμπελέ και Παουλίνιο, πέρα του ότι και οι τρεις έχουν παίξει στην Μπαρτσελόνα;

Ακριβώς αυτό! Κατά την επίσημη παρουσίαση τους από τους “μπλαουγκράνα”, έγιναν viral γιατί τα έκαναν… μαντάρα!

Ο Ρικάρντο Κουαρέσμα από την άλλη, πέρασε στο πάνθεον της… καλτίλας γιατί τόλμησε να πάει στην Γκιμαράες, καβάλα σε άσπρο άλογο!

Υπάρχουν δεκάδες, ίσως κι εκατοντάδες περιπτώσεις παικτών που έμειναν στην ιστορία κατά την παρουσίαση τους από έναν σύλλογο, το The List του Gazzetta όμως σας παρουσιάζει επτά που έπρεπε να πάρουν, είτε όσκαρ σκηνοθεσίας και σεναρίου, είτε φωτογραφίας!

Κλάους Αθανασιάδης

Ξεκινάμε με ντόπιο προϊόν! Ο Κλάους Αθανασιάδης υπογράφει στον ΠΑΣ Γιάννινα κι η ομάδα τον ανακοινώνει μέσω ενός βίντεο, στο οποίο όμως, δεν φαίνεται ο παίκτης! Η αντηλιά δε βοήθησε και πολύ να καταλάβουμε, ποιος ήταν αυτός που κρατούσε σφιχτά στη φανέλα, το σήμα του συλλόγου!

Σικαμπάλα

Παραμένουμε εντός των συνόρων και πάμε στον Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος έκανε δικό του, τον Σικαμπάλα! Το βίντεο δείχνει τον Αιγύπτιο να περνάει από εργομετρικές εξετάσεις πριν πάει στην συνέντευξη Τύπου και μιλήσει σε… τέσσερα άτομα! Στο φεύγα, πηγαίνει για καφέ και τυρόπιτα. Κυριολεκτικά!

Νταβίντ Ζινολά

Στο μακρινό καλοκαίρι του 1997, η Τότεναμ έδωσε 2.5 εκατομμύρια λύρες στην Νιού Καστλ για να αποκτήσει τον Νταβίντ Ζινολά! Πιθανότατα, ο σύλλογος του Λονδίνου θα ξέμεινε από ρευστό μετά από αυτή την μεταγραφή διότι δεν εξηγείτε αλλιώς, πως παρουσίασε τον Γάλλο… δίχως μπλούζα!

Μπρούνο Φουχς

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδωσε οκτώ εκατομμύρια για να αποκτήσει τον Μπρούνο Φουχς. Κατά την παρουσίαση του, ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε στο πλευρό του δύο καλλίγραμμες χορεύτριες, συμπατριώτισσες, οι οποίες χόρευαν σάμπα. Ο Φουλς πάλι, έμεινε με την προσπάθεια!
Άαρον Χίκι

Άαρον Χίκι

Ο Άαρον Χίκι αφήνει την Χαρτς για χάρη της Μπολόνια. Ο ιταλικός σύλλογος, θέλοντας να παίξει με την καταγωγή του Σκοτσέζου αριστερού μπακ, δημοσιεύει ένα βίντεο στο οποίο, ένα τέρας εμφανίζεται μέσα από μία λίμνη. Φυσικά δεν είναι η Νέσι και φυσικά, τα γραφικά θυμίζουν… Bollywood μιας άλλης εποχής! To βίντεο κορυφώνεται με τον Χίκι να έχει παραμάσχαλα το τέρας!

Ραφαέλ

Η Τουρκία είναι μια χώρα που έχει… παράδοση στις cult παρουσιάσεις παικτών και ξεκινάμε με τον Ραφαέλ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός πήρε μεταγραφή στην Μπασακσεχίρ κι όταν έφτασε η στιγμή της παρουσίασης του, φόρεσε μια κόκκινη μάσκα που θύμιζε… χελωνονιτζάκι! Κι αν έχεις αμφιβολίες περί αυτού, άκου την μουσική για να πειστείς!

Κέβιν Μιραλάς

Ένα διαμάντι “μικρού μήκους” το βίντεο της παρουσίασης του Κέβιν Μιραλάς από την Γκαζιαντέπ. Γιατί, μία είναι η ουσία… κι ο μπακλαβάς γωνία!