Φενέρμπαχτσε - Καϊσέρισπορ 0-1: Η ομάδα του Πέλκα αποκλείστηκε από τους «16» του Κύπελλου

Βασίλης Μπαλατσός
H Φενέρμπαχτσε αποκλείστηκε από τη φάση των «16» του Kυπέλλου Τουρκίας, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Καϊσέρισπορ των δέκα παικτών μέσα στην έδρα της. Μπήκε ως αλλαγή στο 50' ο Πέλκας.

H αγωνιστική κρίση στη Φενέρμπαχτσε συνεχίζεται. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης γνώρισε την ήττα μέσα στην έδρα της από την Καϊσέρισπορ με 1-0 και αποκλείστηκε από τη φάση των «16» του Κυπέλλου Τουρκίας. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έπαιζαν για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αποβλήθηκε ο Ντεμιρόκ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ και εν τέλει η ομάδα του Δημήτρη Κολοβέτσιου, ο οποίος είναι εκτός δράσης, έχοντας πάθει ρήξη χιαστού, σκόραρε στο 90+4', με τον ακραίο μπακ Ραμαζάν Τσιβελέκ. Για τη «Φενέρ» ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος είχε αποδοκιμαστεί στο προηγούμενο ματς κόντρα στη Μπασάκσεχίρ, πέρασε ως πρώτη αλλαγή στο 50'.

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, καθώς μέσα στη χρονιά έχει κερδίσει ένα από τα έξι ματς που έχει δώσει, έχει χάσει σε τρία και δυο ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.