Σωτήρχος: «Παρατήσαμε το πρώτο σετ»

Gazzetta team
Στενοχωρημένος από την απώλεια του πρώτου τίτλου και την παραίτηση των αθλητριών του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τέλης Σωτήρχος, ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι αυτές οι δυνατότητες του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων είπε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα οι ομάδες δεν είναι έτοιμες και γι’ αυτό υπήρξαν τόσο μεγάλες ανατροπές στο παιχνίδι. Έχω κρατήσει ένα-δύο σημεία του αγώνα που θεωρώ ότι εκεί κρίθηκε το ματς.

Στο πρώτο σετ όταν προηγηθήκαμε 10-1 και 11-2, ακολούθησε ένα μπλακ άουτ και εκεί προφανώς οι παίκτριες μου νόμιζαν ότι το σετ είχε τελειώσει. Παρατήσαμε το σετ αδικαιολόγητα, όμως, στο δεύτερο επιστρέψαμε, ήμασταν καλύτερη ομάδα και καταφέραμε να ισορροπήσουμε . Στο τρίτο σετ έγινε μάχη και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπου νομίζω ότι εκεί μίλησε η εμπειρία των αθλητριών της ΑΕΚ που έκαναν το 25-23.

Στο τέταρτο δεν αντέξαμε στην πίεση της ΑΕΚ και τελικά χάσαμε δίκαια. Όμως, αυτό το παιχνίδι δεν αποτελεί τον καθρέφτη των δυνατοτήτων μας. Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να δείξουμε τη βελτίωση στο παιχνίδι μας. Συνεχίζουμε και ως τον Απρίλιο οφείλουμε να κάνουμε την πορεία που αρμόζει στον Ολυμπιακό».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Δήμητρα Γιακουμή σχολίασε: «Θέλαμε το παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε πιο έτοιμη από εμάς. Συνεχίζουμε όμως γιατί έχουμε πρωτάθλημα και κύπελλο μπροστά μας».