Δεν θα... πέσει αμαχητί στην Πόλη!

γεροΓιοβάισα
Ο γερο-Γιοβάισα πιστεύει πως ο Ολυμπιακός θα είναι ανταγωνιστικός απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, ενώ στηρίζει την ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη και την Βαλένθια του Γκριν.

Γεια σας φίλοι μου!

Δεύτερη σερί μέρα που ο γερο-Γιοβάισα θα ασχοληθεί με τα ματσάκια της Euroleague. Ελπίζω σήμερα να μην έχουμε αποτελέσματα-έκπληξη, όπως η «30άρα» που έριξε η Μπασκόνια στη Ρεάλ (105-75), αφού προσδοκώ να σας χαρίσω το ταμειάκι σας το χρωστάω.

Το ματς που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα είναι αυτό της Φενέρ με τον Ολυμπιακό (19:45) μέσα στην Τουρκία. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση μετά την ήττα με 73-51, αλλά και το διπλό που του έκανε ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ. Μετρά 2 σερί ήττες μετά το αρχικό 4-0 και ζητάει επειγόντως αντίδραση. Μπορεί το ματς απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης να είναι ένα από τα πιο δύσκολα μέχρι τώρα (αν όχι το πιο δύσκολο) μέσα στη σεζόν, όμως ο «γέρος» θεωρεί πως οι φιλοξενούμενοι δεν γίνεται να κάνουν 5ο σερί κακό ματς μετά από αυτά με Άρη, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό και Ρέθυμνο.

Ας ελπίσουμε πως ο Άγιος Γεώργιος ο Πρίντεζης και ο Μιλουτίνοφ θα έχουν κέφια για να κρατήσουν τον Ολυμπιακό κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος και μετά ποτέ δεν ξέρεις. Όλα γίνονται. Η επιλογή μου θα είναι το διπλό των ερυθρολεύκων με +9.5 στο 1.60 (vistabet).

Όσον αφορά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα παίξει στην... καυτή Kombank Arena με τον Ερυθρό Αστέρα (21:00). Κακά τα ψέματα όμως η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες βγάζει... μάτι. Το σύνολο του Ιτούδη μετρά 5 νίκες και 1 ήττα μέχρι τώρα και είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης. Μπορεί οι Σέρβοι να έχουν 2 νίκες σε 3 εντός έδρας ματς μέχρι τώρα, αλλά η αναμέτρηση με τους Ρώσους δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα πιο βατά παιχνίδια με Μακάμπι και Μπαρτσελόνα. Σε αυτή την περίπτωση θα προτιμήσουμε το διπλό της ΤΣΣΚΑ με -7.5 στο 1.75.

Τέλος θα εμπιστευτώ την Βαλένθια (21:45) του Έρικ Γκριν, η οποία είναι αήττητη σε 2 εντός έδρας ματς και δείχνει να ξέρει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει μέσα στην Ισπανία. Η Αρμάνι δεν τα καταφέρνει καλά στις 4 επισκέψεις της στην φετινή Euroleague, καθώς δεν έχει πάρει νίκη. Γενικότερα δεν είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που φαίνεται και από ρεκόρ της (1-5). Άρα θα πάμε με τον γηπεδούχο. Δεν θα επιλέξω απλή νίκη για να μεγαλώσω λίγο την απόδοση. Διαλέγω λοιπόν τον άσσο της Βαλένθια με -7.5 (1.80 στη vistabet). Οι γηπεδούχοι μεταμορφώνονται όταν παίζουν στην έδρα τους.

Εμπιστευτείτε τον λάτρη της βότκας και θα ξεχάσετε τους... κουβάδες.