Αντετοκούνμπο: «Κοιμόμασταν και δεν ξέραμε αν θα γίνει το ματς με το Ντένβερ» (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ο Τζρου Χόλιντεϊ μπήκε στο πρωτόκολλο υγείας, οι Μπακς θα τον χάσουν για αρκετά παιχνίδια και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στην αβεβαιότητα που δημιούργησε

Η αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ντένβερ Νάγκετς ήταν στο... αέρα, λίγο πριν από το τζάμπολ! Αιτία η απουσία του Τζρου Χόλιντεϊ, εξαιτίας του πρωτόκολλου για την covid-19. O Χόλιντεϊ τελικά δεν αγωνίστηκε και αναμένεται να χάσει όλο το ταξίδι των Μπακς (11/2 με Σανς, 13/2 με Τζαζ, 15/2 με Οκλαχόμα).

«Ήταν περίεργο, κοιμόμασταν και όλα στον... αέρα. Δεν ξέραμε τι θα ισχύσει με το πρωτόκολλο. Δεν ξέραμε πως θα μας διαχειριστούν. Όταν ξύπνησα, δεν είδα κάποιο μήνυμα και ετοιμάστηκα για τον αγώνα», είπε ο Giannis κάνοντας και πλάκα για το γεγονός ότι οι Μπακς νίκησαν χωρίς τον βασικό γκαρντ τους.

Μίλησε και για τον Κρις Μίντλετον και τις 12 ασίστ που μοίρασε: «Είναι εύκολο να παίζεις μαζί του, είναι μια απειλή για την αντίπαλη ομάδα, τον σέβονται τόσο πολύ, ξέρει να πασάρει, ξέρει να σε βρει. Είναι ικανός στις πάσες και φέτος είναι καλύτερος. Το απολαμβάνω να παίζω μαζί του».

Ο Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για τη ρουτίνα που ακολουθεί πριν από κάθε ματς και αν η πανδημία και οι περιορισμοί τον έχουν επηρεάσει σε αυτό: «Εχουμε τη ρουτίνα μας. Εχουμε μία για κάθε περίσταση. Για την προθέρμανση, για τα εντός έδρας ματς, για τα εκτός έδρας ματς. Πάντα βρίσκω χρόνο να δουλέψω το κορμί μου και να ξεκουραστώ, όταν βρω τον χρόνο».

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε τη διαχείριση του χρόνου του για ένα ματς που έχει μόλις τελειώσει, αλλά και το επόμενο: «Μετά το ματς, συνήθως το σκέφτομαι για 30 λεπτά. Τι μπορούσα να κάνω καλύτερα, τα λάθη που έκανα. Μετά από εκεί το ματς τελείωσε. Περιμένω το επόμενο. Αλλά το σκέφτομαι τρεις ώρες πριν το τζάμπολ. Ξέρω την προσωπικότητά μου, μπορώ να «κλειδώσω» σε αυτό που πρέπει να κάνω».