Αντετοκούνμπο: «Αφού μπορούσα να συγκριθώ με τον Θανάση, μπορούσα με όλους»

Gazzetta team
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον αδερφό του, Άλεξ, τη δύσκολη καθημερινότητα του παρελθόντος στην Ελλάδα, αλλά και τις συγκρίσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο MVP του ΝΒΑ είναι στη Μούρθια και βλέπει τον μικρό του αδερφό, Άλεξ που αγωνίζεται στην ομάδα της ACB.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε συνέντευξη στην Marca και στάθηκε στα αδέρφια του, αλλά και τα όσα είχε ζήσει στο παρελθόν στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ηγέτης των Μπακς.

Για τις μέρες που περνά στη Μούρθια: «Δεν είχαμε δει ο ένας τον άλλο για κάποιο διάστημα. Είναι πολύ καλό να έρχομαι και να βλέπω ότι το σπίτι του είναι καθαρό. Πνευματικά είναι πολύ συγκεντρωμένος, προετοιμάστηκε για τη σεζόν και αρχίζει να βελτιώνεται. Θα μπορούσαμε να είμαστε με τον Κώστα, να τον υποστηρίζουμε στους τελικούς, αλλά προτιμήσαμε να στηρίξουμε τον Άλεξ. Θα θέλαμε να δούμε κάποιους αγώνες του, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να είμαστε στην προπόνηση. Είναι ο μικρός μας αδερφός και στο τέλος κάνεις οτιδήποτε χρειαστεί».

Για τις δύσκολες στιγμές στην Ελλάδα: «Ρωτήσαμε τους γονείς μας "Γιατί δεν έχουμε ταυτότητα ή διαβατήριο; Γιατί δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε με τους φίλους μας;" Δεν μπορούσαν να μας εξηγήσουν. Ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν ή να εκφράσουν τη γνώμη τους».

Για τις συγκρίσεις με τα αδέρφια του: «Αν μπορούσα να συγκριθώ με τον αδερφό μου, τον Θανάση, που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος, τότε μπορούσα να συγκριθώ με όλους».