Στέλεχος των Μάβερικς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση!

Gazzetta team
Το «Sports Illustrated» έκανε έρευνα για σεξουαλική παρενόχληση μέσα στο σύλλογο των Μάβερικς και η ομάδα του Ντάλας απάντησε.

Στο δημοσίευμά του το «Sports Illustrated» αναφέρει πως μια γυναίκα έστειλε e-mail τον Σεπτέμβριο του 2019 στον ιδιοκτήτη της ομάδας Μαρκ Κιούμπαν, μέσα στο οποίο κατηγορούσε κάποιον για «απρεπή συμπεριφορά». Λίγο αργότερα, το όνομα αυτού αποκαλύφθηκε, λέγοντας πως ήταν ο διευθυντή του προσωπικού των παικτών, Τόνι Ρονζόν. Το περιστατικό συνέβη όταν την πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, που έμενε στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια του Summer League.

Η γυναίκα τον κατηγορεί για σεξουαλική, αφού τονίζει πως την πέταξε στο κρεβάτι και την φίλη με τη βία, με την ίδια να τού λέει όχι και πως είναι παντρεμένη, ενώ ο ίδιος της απάντησε «δεν έχει σημασία, είμαστε στο Βέγκας και κανείς δεν θα το ξέρει». Εκείνος προσπαθούσε να την ακινητοποιήσει και την άγγιξε στα απόκρυφα σημεία, όπως ισχυρίστηκε η «Σάρα» (δεν είναι το κανονικό της όνομα), αλλά η ίδια επέμενε πως ήθελε να φύγει, μέχρι που τελικά ο Ρονζόν άνοιξε την πόρτα και «το έσκασε».

Η απάντηση των Μάβερικς

Οι Μάβερικς απάντησαν στο δημοσίευμα, τονίζοντας πως για παραπάνω από ένα μήνα συνεργάστηκαν με το «SI» για την συγκεκριμένη υπόθεση. Επίσης, υποστήριξαν πως παίρνουν αυτές τις κατηγορίες πολύ σοβαρά και «υπενθύμισαν» στο γνωστό μέσο πως δεν υπάρχει καμιά ανοχή από το σύλλογο σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Ακόμη, η εν λόγω γυναίκα φέρεται να έχει κρατήσει κάποιες πληροφορίες απόρρητες (ένορκες καταθέσεις) από τους Μάβερικς, οι οποίοι έδειξαν ενοχλημένοι με αυτό και εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους στο «SI» που δημοσίευσε μια έρευνα, χωρίς ολοκληρωμένα στοιχεία.