Γράμμα του Σίλβερ στους φιλάθλους του ΝΒΑ (pic)

Gazzetta team
Ο κομισάριος του ΝΒΑ έγραψε μια επιστολή με αποδέκτη το κοινό, μετά την είδηση πως αναβάλλονται οι αγώνες για τουλάχιστον 30 ημέρες.

Νέα παιχνίδια για ακόμα περισσότερη διασκέδαση στο καζίνο της Vistabet! (21+)

Στην κορυφαία λίγκα παίρνουν το «προϊόν» τους πολύ σοβαρά και σκέφτονται πάντα τον φίλαθλο, καθώς μια από τις προτεραιότητες είναι και η διασκέδαση που θα προσφέρουν στον κόσμο.

Μετά την ανακοίνωση του Άνταμ Σίλβερ πως για τον επόμενο μήνα - τουλάχιστον - δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση, κυκλοφόρησε η επιστολή του προς το κοινό του ΝΒΑ.

«Όπως ξέρετε, αποφασίσαμε να αναβάλλουμε προσωρινά την σεζόν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Πήραμε την απόφαση για την ασφάλεια και την υγεία των φιλάθλων, των παικτών και όλων όσοι συνδέονται με το παιχνίδι και το κοινό. Η διακοπή θα κρατήσει τουλάχιστον 30 ημέρες και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε την σεζόν αν και όταν θεωρηθεί ασφαλές για όλους τους εμπλεκόμενους», αναφέρεται στην αρχή.

Στη συνέχεια γίνεται λόγος για συνεργασία με ειδικούς στα θέματα υγείας και τους κυβερνητικούς εκπροσώπους, ώστε να βρεθεί μια λύση και πως θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για όποιες αλλαγές. Τέλος, τονίζεται πως οι φίλαθλοι μπορούν να βρουν οδηγίες για το πως να μείνουν ασφαλείς στο «nba.com» και πως «η κατάσταση παραμένει μπερδεμένη και εξελίσσεται διαρκώς, κάτι που μας θυμίζει ότι είμαστε όλοι μέλη μίας κοινωνίας και πρέπει να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο. Αυτό θα συνεχίσει να κάνει το ΝΒΑ και είμαστε ευγνώμονες για την κατανόηση που δείχνετε και επειδή είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο».