Πορζίνγκις: «Είναι πολύ δύσκολο και περίεργο να μην παίζω, περήφανος για την υπομονή μου»

Gazzetta team
Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις μίλησε για το γεγονός ότι καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μην βρεθεί στο παρκέ, εξήγησε ότι είναι περήφανος για τον εαυτό που τα έχει καταφέρει, ενώ ανυπομονεί να... βγάλει -επιτέλους- τα κοστούμια!

Ο Λετονός φόργουρντ μετράει αντίστροφα για την μεγάλη του επιστροφή στα παρκέ με την έναρξη της νέας σεζόν και όπως είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN «είναι το πιο δύσκολο πράγμα για μένα. Να ξυπνάω τις μέρες των αγώνων και αφού κάνω τα σουτάκια μαζί με τους συμπαίκτες μου, στη συνέχεια να πρέπει να φοράω κοστούμια και να κάθομαι στον πάγκο. Δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Σιχαίνομαι τα κοστούμια μου τις ημέρες των αγώνων».

Και συνέχισε: «Είναι πολύ περίεργο να νιώθω έτοιμος να παίξω και να μην παίζω. Περίεργο και δύσκολο. Πολύ πιο δύσκολο απ' ότι νόμιζα. Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να πιέσω καταστάσεις. Σίγουρα θέλω να παίξω όπως και ήθελα τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό μου. Είναι συνέχεια στο μυαλό μου» και κατέληξε λέγοντας: «Είναι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου που έκανα τόσο πολύ υπομονή. Νιώθω καλύτερα, είμαι έτοιμος, αλλά θα πρέπει να περιμένω».

Μάλιστα οι μετρήσεις που έκανε ο Πορζίνγκις ανέφεραν ότι είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ότι ήταν πριν τραυματιστεί, κάτι που γεμίζει με τεράστια αισιοδοξία, τόσο τον ίδιο όσο και τους Μάβερικς...