Γκρίζλις-Μπλέιζερς 92-83

Φώτης Καρακούσης
Την καλή τους φετινή πορεία συνεχίζουν οι Γκρίζλις με τις...αρκούδες να επικρατούν των Μπλέιζερς με το «Ευρωπαϊκό» 92-83 και να βρίσκονται στην 6η θέση της Δύσης.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ένα από τα σημερινά ντέρμπι ήταν αυτό στο Μέμφις ανάμεσα στους Γκρίζλις και τους Μπλέιζερς. Οι... αρκούδες παίζοντας για το μεγαλύτερο μέρος του ματς «Ευρωπαϊκό» μπάσκετ με έμφαση περισσότερο στην άμυνα, κατάφεραν να πάρουν την σημαντική νίκη από την εξαιρετικά μονοδιάστατη σήμερα ομάδα του Πόρτλαντ με 93-82. Μια νίκη που τις φέρνει στο 16-11 και την 6η θέση της Δύσης, ενώ οι ηττημένοι έπεσαν στο 15-13 και βρίσκονται εκτός γραμμής playoffs και την 9η θέση.

Ο αγώνας όπως αναφέραμε είχε ως βάση την δυνατή άμυνα και από τις δύο πλευρές, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους Γκρίζλις ήταν ο Κόνλεϊ που πέτυχε 23 πόντους και τον ακολούθησε ο Τζάκσον με 14 και ο Μπρουκς με 13. Για τους ηττημένους το μονοδιάστατο παιχνίδι τους φάνηκε από το ό,το ο ΜακΚόλουμ πέτυχε τους 40 από τους 83 συνολικά πόντους της ομάδας του, ενώ ο Λίλαρντ είχε 14 και φυσικά δεν έφτασαν για να μπορέσει η ομάδα τους να πάρει τη νίκη.