Η μεγάλη μάχη των Μάρκανεν-Πορζίνγκις (vid)

Gazzetta team
Την ανάσα... έκοψε η «μάχη» του Λάουρι Μάρκανεν με τον Κρίσταπς Πορζνίγκις στον αγώνα των Νικς με τους Μπουλς, μια... μάχη που κέρδισε ο Φινλανδός.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Θεωρούνται και όχι άδικα δύο από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες στον κόσμο και σίγουρα δύο από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Ο ένας ο Κρίσταπς Πορζίνγκις έχει καταφέρει να γίνει ο ηγέτης των Νικς, ο άλλος ο Λάουρι Μάρκανεν προσπαθεί να βρει τον δρόμο του, δείχνοντας έτοιμος για σπουδαία πράγματα.

Οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι στη Νέα Υόρκη και η... μάχη τους καθήλωσε τους πάντες. Νικητής αναδείχθηκε ο Φινλανδός, όχι μόνο γιατί κέρδισαν οι... ταύροι αλλά και γιατί είχε περισσότερους πόντους από τον αντίπαλό του.

Συγκεκριμένα σε 46 λεπτά κατάφερε να πετύχει 33 πόντους με 2/7 δίποντα, 8/15 τριποντα, 5/5 βολές. Επίσης κατέβασε 10 ριμπάουντ, έκανε 2 κλεψίματα, έδωσε 1 ασίστ, έριξε 1 τάπα και έκανε και μόλις 1 λάθος.

Στον αντίποδα ο Λετονός είχε σε 44 λεπτά συμμετοχής 24 πόντους με 9/18 δίποντα, 2/6 τρίποντα και 0/4 βολές. Κατέβασε 6 ριμπάουντ, έριξε 4 τάπες, έκανε 1 ασίστ και υπέπεσε και 5 λάθη.