Καβαλίερς - Γκρίζλις 128-113: Καθάρισε ο Γκάρλαντ μετά τον απίθανο καυγά και την αποβολή των Μίτσελ-Μπρουκς (vids)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ο Ντάριους Γκάρλαντ μέτρησε 32 πόντους στην επικράτηση των Κλίβελαντ Καβαλίερς απέναντι στους Μέμφις Γκριζλις με 128-113. Αποβολή για τους Ντόνοβαν Μίτσελ και Ντίλον Μπρουκς μετά από γερό καυγά!

Ο Ντάριους Γκάρλαντ αποδέχτηκε την απουσία του από το All Star Game 2023 με μία εμφάνιση που παραπέμπει σε παίκτη All Star (32π., 11 ασίστ). Κάλυψε το κενό που άφησε ο Ντόνοβαν Μίτσελ με την αποβολή του και οδήγησε τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στη νίκη απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις (128-113).

Στα μέσα της 3ης περιόδου ο Ντόνοβαν Μίτσελ (6π. μέχρι τότε) και ο Ντίλον Μπρουκς (9π.) μπλέχτηκαν σε έναν απίθανο καυγά, όπου συμμετείχαν και άλλοι παίκτες, αλλά για να χωρίσουν τους δύο αντίζηλους, με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι δύο!

Ο Μπρουκς μετά από μία προσπάθεια έπεσε στο παρκέ και όπως γυρνούσε το κορμί του, φαίνεται να χτυπάει τον Μίτσελ στη βουβωνική χώρα. Ο παίκτης των Καβαλίερς αντέδρασε ρίχνοντας πάνω στον αντίπαλο του την μπάλα, ενώ αφού σπρώχτηκαν ο Μπρουκς κατέληξε στο παρκέ! Εκεί μπήκαν στο παρκέ παίκτες και μέλη από τα τεχνικά επιτελεία, προκειμένου να χωρίσουν τους δύο παίκτες.

Ο Τσεντί Οσμάν πρόσθεσε 21 πόντους για τους Καβαλίερς, ενώ για τους Γκρίζλις ο Τζα Μοράντ, ο οποίος επιλέχθηκε στους αναπληρωματικούς του All Star Game, είχε 24 πόντους και ο Ντέσμοντ Μπέιν 25.

Τα δωδεκάλεπτα: 30-26, 67-54, 99-87, 128-113

@Photo credits: Cleveland Cavaliers twitter