Λέοναρντ: Σε καλό δρόμο η επιστροφή του

Νίκος Καρφής
O Kαούι Λέοναρντ βρίσκεται σε καλό δρόμο για την επιστροφή του στη δράση.

Κλίπερς εδώ και πολύ καιρό έχουν μάθει να ζουν χωρίς τον ηγέτη τους, τον Καουάι Λέοναρντ. O Klaw δεν πάτησε καθόλου παρκέ την σεζόν που πέρασε και η ομάδα του Λος Άντζελες τον περιμένει με ανυπονησία για φέτος για να παλέψουν για κάτι σπουδαίο παρέα με τον Πολ Τζορτζ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Λόρενς Φρανκ ο σταρ των Κλίπερς ετοιμάζεται σιγά-σιγά να παίξει σε καταστάσεις 5on5 κανονικά με επαφή χωρίς να ξεκαθαρίζεται πότε θα είναι έτοιμος για αυτή την αλλαγή στο status του. Πάντως η αποθεραπεία του Λέοναρντ δεν είχε κάποιο απρόοπτο και έτσι ο παίκτης μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση και στα ματς των Κλίπερς.

Ο Τάιρον Λου προσδοκά να τον έχει ετοιμοπόλεμο στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 γιατί είναι αλήθεια πως οι τραυματισμοί του τις δύο προηγούμενες χρονιές δεν επέτρεψαν στον σύλλογο να φτάσει μακριά στα playoffs. Την σεζόν 2020-21 που ήταν η τελευταία που τον είδαμε στα παρκέ, είχε 24.8 πόντους, 6.5 ριμπάουντ, 5.2 ασίστ και 1.6 κλεψίματα ανά ματς.