Μάβερικς-Πέλικανς 108-92: Ο Ντόντσιτς κρατάει τους Μαβς σταθερά στην 2η θέση της Δύσης

Γιώργος Κούβαρης
Με τον Λούκα Ντόντσιτς να ηγείται στο παρκέ, οι Ντάλας Μάβερικς επικράτησαν των Πέλικανς με 108-92 και τους «βύθισαν» ακόμα περισσότερο στην κατάταξη.

Όσο ο Ζάιον Ουίλιαμσον παραμένει εκτός λόγω του γνωστού τραυματισμού του, άλλο τόσο θα δυσκολεύονται οι Πέλικανς κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ειδικά από τη στιγμή που σε κάποια παιχνίδια δεν θα παίζει ο Μπράντον Ίνγκραμ, όπως ακριβώς και στην αναμέτρηση του Τέξας απέναντι στους Μάβερικς.

Μπορεί να έβαλαν... δύσκολα στους Μαβς για δυόμιση περιόδου (64-64) αλλά στη συνέχεια ο Λούκα Ντόντσιτς και η παρέα του «καθάρισαν» με την υπόθεση της νίκης φτάνοντας στο 7-3 ρεκόρ και στη 2η θέση της Δύσης. Ο Σλοβένος σούπερ σταρ αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε κάποιο... buzzer beater ωστόσο έκανε αισθητή την παρουσία του στο παρκέ έχοντας 25 πόντους (10/21 σουτ), 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Πολύ καλό ματς και για τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ με 17 πόντους (4/5 τρίποντα), 6 ριμπάουντ και 4 τελικές πάσες, ενώ 17 πόντους πρόσφερε από τον πάγκο και ο Τζέιλεν Μπράνσον.

Για τους Πέλικανς που έχουν πλέον 1-10 ρεκόρ και βρίσκονται στην τελευταία θέση του ΝΒΑ, οι Γιόνας Βαλαντσιούνας και Τζος Χαρτ σημείωσαν από 22 πόντους ο καθένας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image