Ένταση Σάρας-Λάσο: Το «μπορώ να κατεβάσω τα παντελόνια μου αν θέλω» του Λιθουανού, όλοι οι διάλογοι (vid)

Newsroom
Οι διάλογοι της έντασης μεταξύ Γιασικεβίτσιους, Λάσο ήρθαν στο... φως μέσα από μικρόφωνο που είχε ένας εκ των διαιτητών.

Το φινάλε του ντέρμπι ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είχε και τρίτο ημίχρονο. Η εξέδρα έβραζε και η ένταση μεταφέρθηκε και στο παρκέ, εκεί όπου ο Λάσο και ο Γιασικεβίτσιους τα… είπαν έντονο ύφος ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε και η διαιτησία.

Ο Λιθουανός μετά το τέλος του ματς τόνισε πως δεν θέλει να μπλέκεται με τη διαιτησία και γενικότερα το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Τι όμως είπαν οι δύο άντρες;

Ένας εκ των διαιτητών είχε μικρόφωνο σε όλο το ματς και έτσι μπόρεσαν να καταγραφούν όλοι οι διάλογοι μέσα στο παιχνίδι.

Ο Σάρας είπε αρχικά στον Λάσο: «Άσε με να κάνω τη δουλειά μου και εσύ τη δική σου, οκ;". Ο διαιτητής προσπάθησε να τον ηρεμήσει και ο Σάρας απάντησε: «Μπορώ να κατεβάσω τα παντελόνια μου αν θέλω, αλλά εσύ αποφασίζεις (πόσο θα τιμωρηθώ). Δεν μπορεί να λέει ο Πάμπλο κάτι για αυτό το πράγμα».

Στη συνέχεια ο διαιτητής αναφέρθηκε και στον Λάσο, θέλοντας να του πει πως θα μπορούσε να είναι πιο ήρεμος κόντρα στον συνάδελφο του: «εγώ σου είπα για τα δύο φάουλ, δεν αναφέρθηκα σε εκείνον».

Φυσικά και υπάρχουν και κουβέντες που είπαν ο ένας στον άλλο μετά τις διαμαρτυρίες του Λάσο στους διαιτητές, οι οποίες δεν καταγράφηκαν.

Όλα αυτά φαίνονται στο παρακάτω video που έφτιαξε η ισπανική λίγκα.