Σαραγόσα: Θέλει την επιστροφή του Μάικλ Ρολ, μετά από 7 χρόνια

Ευαγγελος Στελλάκης
Σαραγόσα: Θέλει την επιστροφή του Μάικλ Ρολ, μετά από 7 χρόνια

bet365

Ο πρώην παίκτης των Αρμάνι Μιλάνο και Μακάμπι Τελ Αβίβ και πρωταθλητής του εφετινού Αφρικανικού πρωταθλήματος με την Τυνησία, βρίσκεται στο στόχαστρο της Σαραγόσα.

Ο Μάικλ Ρολ είναι ελεύθερος στην αγορά, έπειτα από τέσσερις διαδοχικές σεζόν στην EuroLeague με 122 εμφανίσεις και 7.3 πόντους, 2.1 ασίστ και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο 34χρονος γκαρντ-φόργουορντ δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την Αρμάνι Μιλάνο και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την ισπανική Σαραγόσα να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιβηρική.

Ο έμπειρος περιφερειακός διαθέτει διαβατήριο από την Τυνησία και χθες (5/9) πανηγύρισε την κατάκτηση του AfroBasket της Ρουάντα, αλλά η ουσία είναι πως δεν πιάνει θέση ξένου στο ισπανικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα η Σαραγόσα να εξετάζει ζεστά την περίπτωση του, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Σαντιάγο Γιούστα.

Ο Ρολ δεν είναι πάντως ένα τυχαίο όνομα για τον σύλλογο της Αραγωνίας, καθώς είχε περάσει από την ομάδα την διετία 2012-2014, έχοντας επιτυχημένες σεζόν με τα κόκκινα.

Υπενθυμίζεται πως Σαραγόσα του κόουτς Χάουμε Πονσαρνάου τερμάτισε στην 13η θέση της περσινής ACB και τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στο FIBA Europe Cup.

 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα