Ολυμπιακός - Βεζένκοβ: Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr έγινε σήμερα (16/06) συνάντηση του Ολυμπιακού με τον ατζέντη του Βούλγαρου φόργουορντ, Νίκο Λότσο.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να εντείνουν την δραστηριότητά τους ως προς τον σχεδιασμό του ρόστερ και έτσι η εβδομάδα περιλαμβάνει αρκετά ραντεβού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της «Arcadia» με τον Νίκο Λότσο, ατζέντη του Σάσα Βεζένκοβ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πιστεύει αρκετά στον Βούλγαρο φόργουορντ και έχει ανάψει το «πράσινο» φως για την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Ο 25άχρονος φόργουορντ θέλει επίσης να μείνει στον Ολυμπιακό αφού αισθάνεται πως υπό τις οδηγίες του coach Μπαρτζώκα μπορεί να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ωστόσο δεν κατέληξε κάπου και αμφότερες αποφάσισαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες.

Συμφωνία μπορεί να μην υπήρξε, ωστόσο η διάθεση που έδειξαν οι δύο πλευρές χαρακτηρίζεται ενθαρρυντική.

Σε αυτό το πρώτο ραντεβού υπήρξε πάντως ένα οικονομικό χάσμα, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν ήταν μικρό ή μεγάλο αφού δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες της κουβέντας.

Ο Βεζένκοβ αναμένεται από αύριο (17/06) να ξεκινήσει προπονήσεις κανονικά με τον Ολυμπιακό αφού σήμερα επιστρέφει από την Βουλγαρία.