Τηλεφώνημα και διευκρινίσεις της ΤΣΣΚΑ για Γιαννακόπουλο

Gazzetta team
Σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό, στέλεχος της ΤΣΣΚΑ επικοινώνησε με τη διοίκηση των πρασίνων και ανέφερε κάποια λεγόμενα του από τη συνεδρίαση της Euroleague που δεν μεταφράστηκαν ή που έγιναν λάθος στην μετάφραση.

Με την διοίκηση του Παναθηναϊκού επικοινώνησε στέλεχος της ΤΣΣΚΑ σύμφωνα με τους «πράσινους» προκειμένου να μπουν κάποια πράγματα στην... θέση τους μετά τη συνεδρίαση της Euroleague και όλα όσα διέρρευσαν από αυτήν σχετικά με τις τοποθετήσεις του Αντρέα Βατούτιν.

H πλευρά των Ρώσων θέλησε να διευκρινίσει πως δεν μεταφράστηκαν και δεν έγιναν γνωστά όλα όσα ειπώθηκαν για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό από την ΤΣΣΚΑ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Euroleague, στα οποία μεταξύ άλλων ειπώθηκε η φράση από τον Αντρέι Βατούτιν ότι «δεν νοείται ιδιοκτήτης ομάδας Euroleague να μην πηγαίνει γήπεδο». Σύμφωνα πάντα με τον Παναθηναϊκό ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ μίλησε ως άνθρωπος και ως οικογενειάρχης στη συνεδρίαση, με αφορμή την επίθεση που είχε δεχθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Instagram από τους Τούρκους φιλάθλους.

Από την πλευρά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπάρχει η πληροφορία ότι βρίσκεται συνέχεια σε επαφή και συζητήσεις με όλα τα κλαμπ της EuroLeague και ο Παναθηναϊκός δεν αποτελεί εξαίρεση.