Παναθηναϊκός: Οριστικά τέλος ο Άντριους

Γιώργος Κούβαρης
Ο Παναθηναϊκός και ο Άντριου Άντριους βρήκαν τη χρυσή τομή όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για τη λύση της συνεργασίας τους (με παρέμβαση της Euroleague) και έτσι ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε την αποδέσμευσή του από τους «πράσινους».

Εδώ και καιρό, ο Παναθηναϊκός είχε καλέσει τον Άντριου Άντριους για να βρεθεί λύση αναφορικά στην αποδέσμευσή του, από τη στιγμή που ο Αμερικανός γκαρντ δεν υπολογιζόταν από την ομάδα και του είχε προταθεί να ικανοποιηθεί οικονομικά με βάση του συμβόλαιό του ώστε να αποχωρήσει.

Ο Άντριους ήταν αρνητικός ωστόσο η πλευρά των «πράσινων» διατηρούσε διαρκή επικοινωνία τόσο με τον ίδιο, όσο και με τους ατζέντηδές του στην Αμερική. Εν τέλει, η χρυσή τομή βρέθηκε (με παρέμβαση της Euroleague) και ο Άντριους αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ενώ η σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία.

Στο μεσοδιάστημα ο Παναθηναϊκός είχε φέρει στον Αμερικανό προτάσεις που αφορούσαν την μεταγραφή του σε ομάδες όπως η Βενέτσια, η Μπούρσασπορ και η Γαλατασαράι ωστόσο ο ίδιος ήταν ανένδοτος.

Ο Άντριους αποχώρησε από το «τριφύλλι» έχοντας 8.2 πόντους, 1.8 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ σε τέσσερις συμμετοχές στην EuroLeague και 4.5 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε δυο συμμετοχές στην Basket League.

Από 'κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα μια αλλαγή στο ρόστερ του και θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή ώστε να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη επιλογή.

Ο Αμερικανός θα πληρωθεί σύμφωνα με τις προτάσεις που του είχε κάνει η πράσινη ΚΑΕ και πλέον θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

@Photo credits: eurokinissi