Ερυθρός Αστέρας: Ο Ιβάνοβιτς προανήγγειλε το ντεμπούτο του Καμπάτσο στην EuroLeague

Δημήτρης Οικονόμου
Για πρώτη φορά στα «ερυθρόλευκα» όσον αφορά την EuroLeague θα βρεθεί ο Φακούντο Καμπάτσο στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Μπάγερν Μονάχου, όπως ανέφερε σχετικά και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Φακούντο Καμπάτσο αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες προσθήκες του Ερυθρού Αστέρα στη σεζόν, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει χρόνο συμμετοχής στην EuroLeague ελέω της απαγόρευσης που είχαν οι Σέρβοι για να τον δηλώσουν.

Η προθεσμία της τιμωρίας του Ερυθρού Αστέρα τελειώνει μία μέρα πριν την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου (Πέμπτη 2/3 - 21:45), με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να προαναγγέλλει το ντεμπούτο του Αργεντίνου στη διοργάνωση.

«Τώρα ξεκινούν για εμάς εννέα τελικοί. Θα είμαστε πιο δυνατοί με τον Φακούντο. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε όταν είμαστε συγκεντρωμένοι και σταθεροί στην άμυνα» είπε μεταξύ άλλων ο κόουτς των Σέρβων.

Ο Ερυθρός Αστέρας μετράει ρεκόρ 11-14 και βρίσκεται αυτήν τη στιγμή δύο νίκες πίσω από την οκτάδα, την οποία φυσικά και θέτει ως στόχο για να βρεθεί στα playoffs.