Καμπάτσο: Το μπλοκ της EuroLeague τον στέλνει στο «παράθυρο» με την Αργεντινή

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Φακούντο Καμπάτσο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague τουλάχιστον ως την 1η Μαρτίου κι έτσι αναμένεται να ενισχύσει την Αργεντινή στους κρίσιμους αγώνες του Φεβρουαρίου για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Ο Φακούντο Καμπάτσο έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Αδριατική Λίγκα αφού ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπορεί να εγγράψει τον Αργεντινό σούπερ σταρ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο άλλοτε γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, των Νάγκετς και των Μάβερικς θα παραμείνει ανενεργός στην EuroLeague τουλάχιστον ως την 1η Μαρτίου και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αργεντινή, θα ενισχύσει την «αλμπισελέστε» στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου που θα διεξαχθεί στην Μαρ ντε Πλάτα.

Η Εθνική Αργεντινής έχει μπροστά της δυο κρίσιμα παιχνίδια με τον Καναδά (23/2) και τη Δομινικανή Δημοκρατία (26/2) στη μάχη για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023. Ο Καμπάτσο δεν θα είναι διαθέσιμος για τα ματς της EuroLeague και θα τεθεί στη διάθεση του Πάμπλο Πριχιόνι για τους αγώνες της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.