Κέβιν Πάνγκος: «Τα βρήκε με την ΤΣΣΚΑ και μετακομίζει στην Αρμάνι»

Δημήτρης Οικονόμου
Τελικά κατάφερε να αποκτήσει την ελευθερία του ο Κέβιν Πάνγκος, αν και θα καταβάλει ένα buy-out στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα καταλήξει στην Αρμάνι Μιλάνο με την οποία έχει συμφωνήσει.

Το θέμα του Κέβιν Πάνγκος φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος για την Αρμάνι Μιλάνο, αφού ο Καναδός γκαρντ βρήκε τρόπο να μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με την «sport-express». Οι Ρώσοι αναφέρουν πως ο Πάνγκος θα πληρώσει ένα buy-out στους Μοσχοβίτες, για να μετακομίσει ως free agent στο Μιλάνο, έχοντας ήδη συμφωνήσει σε όλα με τους Ιταλούς.

Ο πρώην γκαρντ της Ζενίτ και του Κλίβελαντ, επέστρεψε λίγο πριν τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και δε φόρεσε τελικά τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ. Στο Μιλάνο θα αναλάβει τον ρόλο του βασικού πόιντ γκαρντ, αφού οι Ιταλοί ήθελαν διακαώς να αποσπάσουν την υπογραφή του, μετά και τη φυγή των Ντιλέινι, Σέρχι, την ώρα που ήδη έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι της απόκτησης του Ντεσόν Τόμας.

Ο Πάνγκος στην τελευταία του παρουσία στην EuroLeague με τη φανέλα της Ζενίτ, τη σεζόν 2020-21, μέτρησε 13.5 πόντους, 6.7 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε 39 παιχνίδια.