«Ο Σενγκέλια έως το τέλος της σεζόν στη Βίρτους, υπάρχει συμφωνία με την Μπαρτσελόνα»

Γιώργος Κούβαρης
Νέα σενάρια για τον Σενγκέλια; Το σίγουρο είναι ότι σε Ισπανία και Ιταλία αναφέρουν ότι ο Γεωργιανός φόργουορντ σέντερ αναμένεται να μετακομίσει το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα.

Μετά την απόκτηση του Ντάνιελ Χάκετ, η Βίρτους Μπολόνια ενεργοποίησε και δεύτερη «βόμβα» με τον Τόκο Σενγκέλια, τον οποίο και ανακοίνωσε επίσημα την περασμένη Δευτέρα (8/3).

Και να 'ταν το μοναδικό «μπαμ» της ημέρας; Αρχικά ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού της Καταλονίας TV3, Τζόρντι Ρομπιρόσα και στη συνέχεια η ιταλική «TuttoSport» ανέφεραν ότι η συμφωνία του Γεωργιανού φόργουορντ με την Βίρτους Μπολόνια έχει ισχύ έως το τέλος της σεζόν λαμβάνοντας 600.000 ευρώ για... μισή χρονιά.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφεραν, ο Σενγκέλια θα μετακομίσει στην Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα υποστηρίζοντας ότι υπάρχει ήδη συμφωνία για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Το αν ισχύει το εν λόγω σενάριο ή όχι θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες ενώ υπάρχουν και πολλές... αμφιβολίες καθώς οι Καταλανοί έχουν στην ίδια θέση τον Νίκολα Μίροτιτς. Πάντως η Corriere di Bologna είχε το δικό της ρεπορτάζ εξηγώντας ότι ο «Τόκο» θα λάβει 1,8 εκατομμύρια ευρώ την επόμενη σεζόν.

@Photo credits: EuroLeague