Παναθηναϊκός: Ανοικτό το ενδεχόμενο της αναβολής του αγώνα με την Ζάλγκιρις

Newsroom
Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να αναβληθεί το... εξ αναβολής παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ζάλγκιρις καθώς το ΟΑΚΑ παραμένει κλειστό και θα επαναλειτουργήσει την Πέμπτη 27/1.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έβαλαν «λουκέτο» και στο κλειστό του ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να βρεθεί στον... αέρα και η εξ αναβολής αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ζάλγκιρις για την 18η αγωνιστική της EuroLeague.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι θα παραμείνει κλειστό το γήπεδο έως και την Τετάρτη 26/1 και θα επαναλειτουργήσει από την Πέμπτη 27/1. Όπερ και σημαίνει ότι αυτομάτως βρίσκεται στον αέρα το παιχνίδι των «πρασίνων» με την Ζάλγκιρις Κάουνας το οποίο έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Τετάρτης (26/1).

Μέχρι στιγμής τα πάντα είναι ανοικτά καθώς στην EuroLeague ανέφεραν ότι δεν εχουν -προς το παρόν τουλάχιστον- κάποια επίσημη ενημέρωση για τη μη διεξαγωγή του ματς. Πάντως Basketnews ανέφερε ότι η Ζάλγκιρις δεν πρόκειται να ταξιδέψει στην Αθήνα.