Μαυροκεφαλίδης: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τους ανθρώπους της ΕΟΚ»!

Gazzetta team
Καυστικός εμφανίστηκε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης όσον αφορά τους ανθρώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σε συνέντευξή του στην Λιθουανία.

«Επίθεση» στην ΕΟΚ εξαπέλυσε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης σε συνέντευξή του σε λιθουανική ιστοσελίδα.

Ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ μίλησε στην «delfi.lt» και ερωτηθείς για το αν έχει δεχθεί πρόταση για να αναλάβει πόστο στην Εθνική Ομάδα, τόνισε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτούς τους ανθρώπους, και δεν είναι ο μόνος που το υποστηρίζει αυτό.

«Η σχέση μου με την ομοσπονδία είναι περίπλοκη. Για την ακρίβεια, δεν θέλω να έχω καθόλου σχέσεις με αυτούς τους ανθρώπους. Και πιστέψτε με, δεν είμαι μόνο η δίκη μου άποψη αυτή. Στο παρελθόν είχαμε πολλά προβλήματα, μου συμπεριφέρθηκαν άσχημα και άδικα. Κάτι από το οποίο δεν κέρδισα ούτε εγώ ούτε αυτοί. Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα», ήταν τα λόγια του.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα το σκεφτόταν ξανά, σε περίπτωση που η ΕΟΚ τού ζητούσε συγγνώμη και απάντησε: «Ποτέ δεν θα μου ζητήσουν συγγνώμη. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ομοσπονδία νομίζουν πως ο κόσμος γυρνά γύρω από αυτούς».

Όσο για την γνώμη του για το ελληνικό ποδόσφαιρο; «Ήταν λυπηρό που η Εθνική αποκλείστηκε (σ.σ. από την Κροατία). Οι παίκτες έκαναν ό,τι μπορούσαν. Υποστηρίζω την ομάδα μας, αλλά γενικά δεν βλέπω ελληνικό ποδόσφαιρο. Το έχει "φάει" το στοίχημα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαυροκεφαλίδης τιμωρήθηκε με δύο μήνες αποκλεισμό το 2011, επειδή αρνήθηκε για δεύτερο σερί καλοκαίρι να έρθει στην Εθνική, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που είχε η μητέρα του, ενώ προσέφυγε κατά της τιμωρίας και την κέρδισε, με αποτέλεσμα να παίξει στο Eurobasket 2013.