ΑΕΚ: «Λαβωμένη» αλλά με στόχο το 3/3 στο Στρασβούργο

Gazzetta team
Η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Γαλλία από τη Στρασμπούρ (23/3, 21:30) έχοντας στόχο την 3η νίκη της σε ισάριθμα ματς της φάσης των «16» του BCL.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ενόψει και του αποψινού αγώνα στο Στρασβούργο καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιανίκ Μορέιρα, Μάρκους Σλότερ και Κώστα Γόντικα, την ώρα που θεωρείται πολύ δύσκολο να αγωνιστούν οι Νίκος Ζήσης και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς οι οποίοι έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γκίκα και Κίνγκσλεϊ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει ήδη το 2/2 στους «16» του BCL και θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο μετά και το ματς στη Γαλλία, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που έχουν την... δική τους «διαβολοβδομάδα» καθώς ακολουθεί την Πέμπτη (25/3, 18:00) το εξ αναβολής παιχνίδι με την Νίζνι στη Ρωσία.

«Ο στόχος που έχουμε θέσει, να προκριθούμε στο Final-8. Είναι σίγουρο, ότι θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό» ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο προπονητής της ΑΕΚ ενόψει των δύο επόμενων αγώνων της ομάδας του.