Νόβακ: «Οι δηλώσεις Γιαννακόπουλου επιβεβαιώνουν την καλή δουλειά στο BCL»!

Gazzetta team
Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA Europe, Καμίλ Νόβακ σχολίασε τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τις δηλώσεις του άλλοτε ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με την EuroLeague και το Basketball Champions League.

Ο Νόβακ βρίσκεται στο Μόναχο για το τουρνουά με το οποίο θα ολοκληρωθεί η σεζόν στη Γερμανία και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων για τον Παναθηναϊκό και τις σημερινές (9/6) εξαγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σχετικά με το Basketball Champions League και την πιθανότητα οι «πράσινοι» να αλλάξουν ευρωπαϊκή στέγη.

«Σίγουρα ήταν καλές δηλώσεις! Είναι καλό για εμάς και επιβεβαιώνει τη δουλειά που γίνεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων "χτίσαμε" μια λίγκα από το πουθενά. Είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός ότι ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός και ο ιδιοκτήτης του είχαν να πουν καλά λόγια. Για εμάς, είναι απλώς η ένδειξη ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Νομίζω πως όλοι βλέπουν ότι κάθε χρόνο γίνονται βήματα μπροστά και ότι το BCL ανεβαίνει επίπεδο».