Ο ΠΑΟΚ εισπράττει τα οφέλη της έκρηξης του Σμιθ

Gazzetta team
Με 58 πόντους στους τελευταίους δύο αγώνες, ο Άνταμ Σμιθ προφανέστατα είναι η κινητήριος δύναμη του ΠΑΟΚ κι ένας από τους λόγους των διαδοχικών νικών.

Άλμπα - Ολυμπιακός με Live Streaming* & προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Αμερικανός σκοράρει κατά μέσο όρο 18 πόντους στο BCL, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια… ξεπέρασε τον εαυτό του. Γιατί έχει 29 πόντους κατά μέσο όρο, σουτάρει με 56.7% και κυρίως, με 50% έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Ο ίδιος σχολίασε σχετικά με τις τελευταίες εμφανίσεις του… «Παίρνω καλά την μπάλα και σουτάρω. Οι συμπαίκτες μου κάνουν καλή δουλειά στο τρόπο χρησιμοποίησής μου, ειδικά ο Λιούις».

Αναφέρθηκε μάλιστα και στον ρόλο του Κώστα Χαραλαμπίδη στην αγωνιστική ανάκαμψή του. «Επίσης, κάνει εξαιρετική δουλειά ο προπονητής μέσα από τα συστήματα που υπάρχουν για μένα και με σκοπό να βρεθώ στη σωστή θέση. Είμαι σουτέρ ρυθμού, οπότε αν ευστοχήσω σε ένα-δύο σουτ, θέλω την μπάλα ξανά. Οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου το γνωρίζουν αυτό. Είναι ένα κομμάτι του πλάνου μας, όταν βάλω το πρώτο σουτ, να με ψάχνουν για να συνεχίσω να το κάνω».