Χάτσερ: «Περήφανοι που πετύχαμε τον πρώτο στόχο»

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ είχε οριοθετήσει την πρόκριση στις «16» καλύτερες ομάδες του BCL και ο Ουίλιαμ Χάτσερ δήλωσε περήφανος για την υλοποίησή του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Αμερικανός πρόσθεσε ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι στο ενεργητικό του και μετά την ήττα από την Τενερίφη είπε ότι είναι ανάμικτα τα συναισθήματά μου γιατί όταν μπαίνεις στο γήπεδο θέλεις να κερδίσεις. Ανεξαρτήτως του ότι το παιχνίδι δεν είχε μεγάλη σημασία. Η Τενερίφη είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ισπανία, σε κάνει να πληρώσεις κάθε λάθος σου, αυτό έκανε και σήμερα (5/2). Είμαστε όμως χαρούμενοι και υπερήφανοι που θα εκπροσωπήσουμε τον ΠΑΟΚ στους 16 και περιμένουμε την κλήρωση. Ήταν ενας από τους στόχους μας και χαιρόμαστε που τον πετύχαμε».

Ρωτήθηκε για το πολύ κρίσιμο 10ήμερο που ακολουθεί με αρχή τον ημιτελικό του Κυπέλλου με την Κύμη, αλλά και την Ευρώπη. «Θα είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για τον αγώνα του Κυπέλλου. Στην Ευρώπη, θα δούμε τι θα μας φέρει η κλήρωση. Όσο δεν έχουμε προβλήματα και θα παίζουμε σαν μία μονάδα, θα μπορούμε να πάμε μακριά».