Ντε Ραφαέλε: «Η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη»

Κάτια Πετροπούλου
Ο Ουόλτερ Ντε Ραφαέλε αναγνώρισε την ανωτερότητα της ΑΕΚ και τόνισε πως η Βενέτσια πρέπει να βρει γρήγορα λύση στην άσχημη περίοδο που περνά.

Ο προπονητής της Βενέτσια υποστήριξε στην Συνέντευξη Τύπου: «Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να ανατρέψουμε την διαφορά που είχε η ΑΕΚ. Ήμασταν σε καλή θέση στο τέλος του πρώτου μέρους, αλλά αυτό άλλαξε στο δεύτερο. Η ΑΕΚ έπαιξε δυνατή άμυνα, εμείς δεν τα καταφέραμε καλά. Κάναμε μία τραγική 3η περίοδο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να αντιδράσουμε από εδώ και πέρα. Στην 4η περίοδο, το ματς είχε κριθεί. Η ΑΕΚ άξιζε απόλυτα τη νίκη. Έπαιξε καλύτερα από εμάς. Δεν μπορείς όταν παίζεις εκτός έδρας, απέναντι σε μία τόσο ποιοτική ομάδα, να περιμένεις να κερδίσεις έτσι. Πρέπει να βρούμε μια λύση, γιατί είμαστε σε μία κακή περίοδο. Να ξεπεράσουμε και τους τραυματισμούς μας».

Από την πλευρά του ο Τόμας Ρες ανέφερε: «Νομίζω ότι ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος και ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο 20λεπτο δεν παίξαμε καλά όμως, δεν βγάλαμε αντίδραση στο δυναμικό παιχνίδι της ΑΕΚ. Οπότε, ήταν λογικό να έρθει η ήττα και αυτό συνέβη».