Άρης: Πλάνο με ερωτηματικά ενόψει Περιστερίου

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι απουσίες από τις προπονήσεις δυσκολεύουν το έργο του Σάββα Καμπερίδη καθώς το αγωνιστικό του πλάνο ενόψει του αγώνα (9/1) με το Περιστέρι έχει ένα σωρό ερωτηματικά.

Το σίγουρο είναι ότι δεν υπολογίζει τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς καθώς το καλό σενάριο στην περίπτωση του Μαυροβουνιο σέντερ είναι να επιστρέψει στη δράση στον εντός έδρας αγώνα (23/1) με το Μεσολόγγι. Ο «Ντράγκι» τραυματίστηκε στην εκτός έδρας νίκη με τη Λάρισα στις 16 Δεκεμβρίου, εκτιμήθηκε ότι θα χρειαστεί διάστημα 3-4 εβδομάδων για να επανέλθει, ωστόσο, δεν δείχνει έτοιμος να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας και πολλώ δε μάλλον σε συνθήκες αγώνες.

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ντέρμπι (13/12) με τον ΠΑΟΚ. Στην πραγματικότητα, πάτησε στο παρκέ για λίγα λεπτά αλλά δεν μπορούσε να συνεχίσει λόγω έντονων ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα. Για την περίπτωση του Βόσνιου φόργουορντ δεν έχει κατατεθεί (επισήμως) εκτίμηση για το διάστημα της απουσίας. Πιθανολογείται ότι θα είναι στην αποστολή στον αγώνα με το Περιστέρι, ωστόσο απουσίασε και σήμερα (6/1) από το ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Τζαμάλ Σούλερ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από τον πρόσφατο εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και δεν είναι βέβαιη η παρουσία του στον εντός έδρας αγώνα με το Περιστέρι.

Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι λογικό να έχει πολλά ερωτηματικά το αγωνιστικό πλάνο του Σάββα Καμπερίδη.