Ιωνικός: Το κλειστό του Πλάτωνα ανανεώθηκε (pics)

Gazzetta team
Ιωνικός: Το κλειστό του Πλάτωνα ανανεώθηκε (pics)

bet365

Λίγο πριν το τζάμπολ της Basket League για τη νέα σεζόν, ο Ιωνικός Νικαίας δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό από τις αλλαγές που έκανε, πριν υποδεχθεί την ΑΕΚ (17/10).

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει:

«Τα έργα στο κλειστό του Πλάτωνα συνεχίζονται και ο IONIKOS BC HELLENIC COIN μετρά αντίστροφα για την είσοδο στο «σπίτι» του.

Στην τελική ευθεία θα μπουν το προσεχές διάστημα τα έργα για την ανακαίνιση του κλειστού του Πλάτωνα, προκειμένου η ομάδα μας να μπορεί να χρησιμοποιεί κανονικά το γήπεδο ως έδρα της, για τις εντός έδρας υποχρεώσεις.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του Ερασιτέχνη Ιωνικού, οι εργασίες προχωρούν με το νέο μπουθ να είναι πια σχεδόν έτοιμο, ενώ έχει γίνει η αρχή και με τις διαγραμμίσεις του παρκέ. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα τοποθετηθούν οι νέες μπασκέτες και οι νέοι ηλεκτρονικοί πίνακες.

Θυμίζουμε πως έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων στήριξης - διαρκείας για τη νέα σεζόν, με την αγορά των οποίων ο κόσμος της ομάδας θα έχει απόλυτη προτεραιότητα εισόδου στο γήπεδο, ΟΤΑΝ τα υγειονομικά πρωτόκολλα επιτρέψουν την παρουσία φιλάθλων σε αυτό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα