Άρης: Στα χέρια του Γουλιέλμου το συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο ΑΣ Άρης θέλει να έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ πριν τη γενική συνέλευση της Τετάρτης (22/7) και περιμένει από τον Δημήτρη Γουλιέλμου να υπογράψει το σχετικό συμφωνητικό.

Ο στόχος του ΑΣ Άρης είναι προφανής και λογικός. Για να φτάσει στο σημείο συζήτησης και κατάθεσης προτάσεων επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ, θα πρέπει πρωτίστως να έχει εξασφαλίσει το δικαίωμα της απόφασης. Να έχει δηλαδή τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης και στη συνέχεια να ενημερώσει τα μέλη του Ερασιτέχνη για ό,τι προτίθεται να πράξει. Επί του παρόντος δεν το έχει, διότι (τυπικά) οι μετοχές της εταιρίας παραμένουν στον Δημήτρη Γουλιέλμο. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι επιτελείς του ΑΣ περιμένουν από τον νυν μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ να υπογράψει εντός του επόμενου 24ώρου το συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών της εταιρίας στα 18 φυσικά πρόσωπα τα οποία θα έχουν ρόλο μεσεγγυούχων. Στην πραγματικότητα, αποτυπώθηκε εγγράφως η συμφωνία σε προφορικό επίπεδο.

Εφόσον οριστικοποιηθεί αυτή η διαδικασία μέχρι την Τετάρτη (22/7), είναι σαφές ότι θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία η γενική συνέλευση. Ήδη ο ΑΣ Άρης έστειλε σχετικά μηνύματα μέσω των social media τονίζοντας τη σημασία αυτής, ξεκαθαρίζοντας ότι η δημιουργία συνθηκών επιβίωσης της εταιρίας δεν αποτελεί ευθύνη αποκλειστικά το μελών του δ. σ. του Ερασιτέχνη, αλλά οι λύσεις πρέπει να δοθούν μέσα από τη γ. σ. και τις προτάσεις των 2.000 τακτοποιημένων μελών. Πλέον εξάλλου δεν υπάρχουν και τα απαραίτητα χρονικά περιθώρια καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα πρέπει η ΚΑΕ να βρει τρόπο ούτως ώστε να ανταποκριθεί στις προϋποθέσεις συμμετοχής στο επόμενο Πρωτάθλημα.