Έκτακτη γ. σ. στον ΑΣ Άρης λόγω της ΚΑΕ

Gazzetta team
Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ Άρης είναι ο λόγος της έκτακτης γενικής συνέλευσης που προγραμμάτισε ο ΑΣ Άρης για τις 20 Ιουλίου.

Αυτή τη στιγμή, τα πάντα στην ΚΑΕ Άρης είναι στον αέρα. Υπάρχει μεν προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Γουλιέλμου για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών αλλά όσο ο ιδιοκτήτης της εταιρίας δεν υπογράφει τα συμφωνητικά που έχει στα χέρια του, εντείνεται η ανησυχία των ανθρώπων του Άρη για τη στάση του μεγαλομετόχου. Ταυτόχρονα, η ΚΑΕ θα πρέπει να ανταποκριθεί στα κριτήρια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα με την έκδοση εγγυητικών επιταγών και τη διευθέτηση οφειλών ούτως ώστε να είναι συνεπής απέναντι στους νέους κανονισμούς. Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Προς αυτήν την κατεύθυνση ο ΑΣ Άρης ανακοίνωσε τον προγραμματισμό έκτακτης γενικής συνέλευσης. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Σύμφωνα με το καταστατικό, καλούνται τα μέλη του Α.Σ. ΑΡΗΣ σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει 20/07/2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης, με τα παρακάτω θέματα:

1. Εκλογή Προέδρου και δύο Πρακτικογράφων

2. Ενημέρωση – αποφάσεις για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ

3. Προτάσεις – Eρωτήσεις – Επερωτήσεις

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 22/07/2020, ημέρα Τετάρτη, την ίδια ώρα (20:00) και στο ίδιο μέρος, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε θα θεωρηθεί ότι υπάρχει απαρτία όσα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη κι αν παρευρεθούν».