Ούκιτς για Θανάση: «Δεν μιλούσε αγγλικά, αλλά ένιωθα την ευτυχία του»

Κάτια Πετροπούλου
Ο ελληνικός αθλητισμός πενθεί την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς αποχαιρετά μέσω του gazzetta.gr τον «τυφώνα» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Ο Κροάτης γκαρντ της Λεβαλουά πέρασε μια διετία (2012-14) στο «τριφύλλι», στο οποίο πρωταγωνίστησε, κάνοντας και τις δύο χρονιές το double και παίρνοντας το βραβείο του MVP του Κυπέλλου 2013.

Ο 34χρονος πρώην παίκτης των ΑΕΚ, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Μπασκόνια και Τσεντεβίτα, μεταξύ άλλων, πληροφορήθηκε τον χαμό του «τεράστιου» Θανάση Γιαννακόπουλου, λίγο μετά το άκουσμα των άσχημων μαντάτων, και ανέφερε στο gazzetta.gr: «Το έμαθα πριν από λίγο και στεναχωρήθηκα πολύ.

Ο Θανάσης, μαζί με τα αδέρφια του, έκαναν τον Παναθηναϊκό αυτό που είναι σήμερα. Η συναναστροφή μου μαζί του ήταν πάντα ωραία», είπε και πρόσθεσε με νοσταλγία: «Ακόμα κι αν δεν μιλούσε ποτέ αγγλικά, ένιωθα πως ήταν ευτυχισμένος, το διάστημα που ήμουν εγώ στην ομάδα. Ήταν πολύ παθιασμένος άνθρωπος και καταλάβαινα καλά πως ο Παναθηναϊκός ήταν τα πάντα για εκείνον».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με το Κύπελλο Ελλάδος που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός το 2013 και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς με το βραβείο του MVP