Τα gazzetta awards του Γιαννούλη Λαρεντζάκη!

Gazzetta Awards
Ο διεθνής γκαρντ της ΑΕΚ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, πήρε μέρος στην μεγάλη ψηφοφορία του gazzetta.gr και επέλεξε τους κορυφαίους της χρονιάς.

Ο θεσμός των Gazzetta Awards - powered by Garmin συνεχίζεται και φέτος. Το gazzetta.gr και η Garmin σε καλούν να ξεχωρίσεις τους κορυφαίους με την ψήφο σου, στην μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Στην ψηφοφορία έλαβε μέρος και ο εκρηκτικός διεθνής γκαρντ της ΑΕΚ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης!

Αθλητής της Χρονιάς: «Είμαι μεταξύ Γιάννη και Πετρούνια. Θα ψηφίσω όμως τον Αντετοκούνμπο, λόγω αθλήματος, είναι στο... στοιχείο μου και κάνει τρομερά πράγματα στο ΝΒΑ».

Επιστροφή χρημάτων* στο Μάντσεστερ Γ. – Μπόρνμουθ και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αθλήτρια της Χρονιάς: «Κατερίνα Στεφανίδη. Δεν τίθεται ερώτηση! Το "χρυσό" κορίτσι του στίβου».

Ομάδα της Χρονιάς: «Τα ρωτάνε αυτά; ΑΕΚ φυσικά! Είναι δυνατόν να επιλέξω κάτι άλλο; (γέλια)».

Προπονητής της Χρονιάς: «Θα πω τον προπονητή του Πετρούνια, τον Δημήτρη Ράφτη. Αφού δεν ψήφισα τον Πετρούνια πριν, θα δώσω την ψήφο στον προπονητή του».

Αθλητής/τρια με Αναπηρία της Χρονιάς: «Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιον σε αυτή την κατηγορία, γιατί αξίζουν όλοι την ψήφο, αλλά θα πω τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη».

Garmin Fair Play της Χρονιάς: «Θα επιλέξω το fair play του Ναδάλ στον Τσιτσιπά. Εκπληκτικό όταν κάνει τέτοια κίνηση κάποιος "φτασμένος" σε έναν νεότερο».

Η ψηφοφορία για τα Gazzetta Awards 2018 - powered by Garmin συνεχίζεται.

Οι υποψήφιοι είναι πολλοί, με σημαντικές αθλητικές διακρίσεις. Μπες τώρα στο ψηφιακό σου ψηφοδέλτιο για να διαλέξεις τους κορυφαίους και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.