«Ανακατεύει» την τράπουλα για το «4» η ΑΕΚ

Κάτια Πετροπούλου
Η αναζήτηση για τον ξένο παίκτη που θα έρθει στην ΑΕΚ και θα καλύψει το κενό στο «4» συνεχίζεται από τον Λούκα Μπάνκι και τους συνεργάτες του.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος και κάτοχοι του BCL εξετάζουν καθημερινώς λύσεις για την συγκεκριμένη θέση, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος.

Με το ρόστερ να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, οι «κιτρινόμαυροι» δεν δείχνουν να βιάζονται για τον τελευταίο παίκτη που θα προστεθεί στην ομάδα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτός να έρθει ακόμα και όταν θα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας (23-24/08).

Το όνομα του Κρις Ράιτ έχει «πέσει» στο τραπέζι, ωστόσο μια συνεργασία δεν μοιάζει πιθανή. Κι αυτό, διότι, ο 29χρονος φόργουορντ είναι μια «ακριβή» λύση, την στιγμή που η «Βασίλισσα» έβαλε... βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Ρατάν Μέις και - κυρίως - τον Σαντ Ρους.

Στο... κάδρο υπάρχει ακόμα η περίπτωση του Ντελρόι Τζέιμς. Ο Αμερικανός ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Γκαζιαντέπ, αλλά όσο αργεί να απαντήσει τόσο στην πρόταση της ΑΕΚ, όσο και σε αυτή της τούρκικης ομάδας, οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν ότι ίσως κάτι θα αλλάξει την τελευταία στιγμή.

Επιθυμία του Ιταλού προπονητή είναι να βρει κάποιον που θα μπορεί να αγωνιστεί και στο «5» και ο Τζέιμς χρησιμοποιήθηκε αρκετές φορές πέρυσι σε αυτή τη θέση, όταν κρινόταν αναγκαίο στη διάρκεια των αγώνων.

Περιπτώσεις εξετάζονται συνεχώς και μένει να δούμε με ποιο όνομα θα συμπληρωθεί για φέτος το... παζλ των μεταγραφών.