Εν αναμονή της απάντησης Παπαπέτρου

Αντωνία Σπανού
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι η τελευταία εκκρεμότητα του Ολυμπιακού στο θέμα των ανανεώσεων και οι «ερυθρόλευκοι» μετά την πρόταση που έκαναν στον εκπρόσωπο του περιμένουν την απάντηση του.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Μετά την ανανέωση του Βασίλη Σπανούλη και του Κώστα Παπανικολάου, η μόνη εκκρεμότητα που έχει μείνει για τον Ολυμπιακό στο θέμα των ανανεώσεων είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Το ραντεβού της πλευράς του διεθνή φόργουορντ με εκείνη του Ολυμπιακού έγινε την Τρίτη το απόγευμα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την πρότασή τους και ο Παπαπέτρου ζήτησε χρόνο να την σκεφτεί. Το ραντεβού έγινε σε καλό κλίμα, οι δύο πλευρές μίλησαν για περίπου δύο ώρες και διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Ο παίκτης ζήτησε χρόνο να σκεφτεί την πρόταση, να δει τις επιλογές του ως ελεύθερος και να απαντήσει τελικά στον Ολυμπιακό.

Είναι σίγουρο πως και οι «ερυθρόλευκοι» και ο «Πάπι» επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία και μένει να βρεθεί η «χρυσή» τομή για να γίνει αυτό, να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο των ανανεώσεων και να συνεχίσουν στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού να γεμίζουν τα κενά του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.