Προς συμφωνία Άρης και Μούρτος

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης και Σπύρος Μούρτος βρίσκονται κοντά στο συναινετικό διαζύγιο καθώς θέλουν να λυθεί η υπόθεση εξωδικαστικά.

Για ανταγωνιστικές αποδόσεις, άκου τη θεία Βίστα!

Στο προηγούμενο διάστημα ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των δύο πλευρών. Η δυσαρέσκεια του Άρη δεν καλλιεργήθηκε λόγω της προσφυγής αλλά του ποσού των 207.000 ευρώ που αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο το οποίο προφανώς εξυπηρετεί νομική τακτική. Κι αυτό διότι, το ποσό που αναγράφεται δεν έχει καμία σχέση με τα λεγόμενα του αθλητή ο οποίος από την πρώτη στιγμή διευκρίνισε ότι ζητά μόνο τα δεδουλευμένα (65.000 ευρώ).

Πάμε στην εξέλιξη. Τόσο ο Άρης όσο και ο Σπύρος Μούρτος αλλά και ο ατζέντης του Νίκος Σπανός δεν θέλουν να οδηγηθεί η υπόθεση στην αίθουσα των δικαστηρίων. Προς αυτήν την κατεύθυνση έγιναν επαφές στο προηγούμενο διάστημα και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι δύο πλευρές είναι κοντά στην εύρεση συναινετικής λύσης.

Το ζήτημα πλέον είναι οι σχέσεις της ΚΑΕ με τον νομικό κ. Πετράτο και κυρίως το ότι βρίσκονται στα άκρα με συνέπεια ο τελευταίος να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο συμβιβασμού. Η προσφυγή πρόκειται να εκδικαστεί την ερχόμενη Τρίτη (10/7) και μένει να φανεί αν θα πρυτανεύσει η λογική. Ο Άρης έχει αντιληφθεί πάντως ότι και ο παίκτης επιθυμεί εξωδικαστική λύση.