Παπαμακάριος: «Ποδαρικό με το δεξί στο 2018»

Gazzetta team
Ο Μανώλης Παπαμακάριος μίλησε για το ματς του Φάρου ΓΣΛ απέναντι στο Λάυριο (6/1, 16:30), τονίζοντας πως η ομάδα του θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί μέσα στο 2018.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του ο Μανώλης Παπαμακάριος

«Καλή χρονιά σε όλους!

Το Λαύριο αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και δεν είναι τυχαία η θέση που βρίσκεται. Έχει παίκτες με εξαιρετική ποιότητα κι έναν πολύ καλό προπονητή, ο οποίος έχει εκπληκτική χημεία μαζί τους.

Εμείς έχουμε κάνει ήδη ήττες εκτός προγράμματος και θέλουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Άλλωστε, σε αγώνες με ομάδες σαν το Λαύριο, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για μας, ιδιαίτερα στην έδρα μας. Με όποια ομάδα και να παίζουμε όμως και όποια πορεία κι αν έχει, εμείς κοιτάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Θεωρώ πως αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, θα πάρουμε τη νίκη. Κλειδί σε αυτό το ματς είναι η άμυνα. Θέλουμε να περιορίσουμε τα ατού του Λαυρίου και να αποφύγουμε τα λάθη που θα τους οδηγήσουν σε αιφνιδιασμούς. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο, για να κάνουμε όλοι μαζί ποδαρικό με το δεξί στο 2018».