Αγωνία για Κόνιαρη στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Αν και η ΕΟΚ έκανε λόγο για «κάκωση» όσον αφορά τον τραυματισμό του Αντώνη Κόνιαρη, στον ΠΑΟΚ υπάρχει έντονη ανησυχία και περιμένουν τον παίκτη στη Θεσσαλονίκη...

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σίξερς – Καβαλίερς με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Την επιστροφή του Αντώνη Κόνιαρη στη Θεσσαλονίκη περιμένουν στον ΠΑΟΚ ούτως ώστε να μπει ο παίκτης σε πρόγραμμα θεραπείας και να διευκρινιστεί το χρονικό διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα (περίπου) δύο μηνών όπου ο Αντώνης Κόνιαρης έχει να διαχειριστεί έναν σοβαρό τραυματισμό.

Ο διεθνής γκαρντ έχασε τους πρώτους επίσημους αγώνες καθώς είχε υποστεί βαρύ διάστρεμμα και πλέον έχει «κάκωση και διάταση των μαλακών μορίων της δεξιάς άρθρωσης του ώμου», όπως ανέφερε το Δελτίο Τύπου της ΕΟΚ.

Ο παίκτης θα επιστρέψει το βράδυ (27/11) στη Θεσσαλονίκη και κατευθείαν θα μπει σε πρόγραμμα θεραπείας.

Στον ΠΑΟΚ είναι ενήμεροι περί της κατάστασης της υγείας του αθλητή και ξέρουν ότι λόγω του προβλήματος τραυματισμού ο Κόνιαρης θα χάσει τους αμέσως επόμενους αγώνες της ομάδας, επί του παρόντος όμως δεν μπορούν να προσδιορίσουν το ακριβές χρονικό διάστημα της απουσίας τους.